2020 m. kovo 31 d.

Kaip kovojate su stresu, kai aplinkui tiek informacijos ir susidariusi tokia situacija? Kviečiame žiūrėti Donata Lukošienė – Psichologija gestų kalba II dalis. Kartais kai nerimaujame, norisi pajudėti, kad atsipalaiduotume. Pabandykime keletą paprastų pratimų kūnui ir protui nuraminti. Kuris patiko labiausiai? (video)

2020 m. kovo 30 d.

Laikykimės nutarimų, kuriuos patvirtino Vyriausybė dėl koronaviruso: kaip išvengti viruso plitimo ir, kaip galime apsisaugoti nuo užsikrėtimo. Likime namuose, nes taip apsaugosime ir save, ir kitus! VšĮ Kauno kurčiųjų reabilitacijos centras direktorė Jūratė Pugačiauskienė (video) 
#LiekuNamuose

2020 m. kovo 30 d.

Laikykimės nutarimų, kuriuos patvirtino Vyriausybė dėl koronaviruso: kaip išvengti viruso plitimo ir, kaip galime apsisaugoti nuo užsikrėtimo. Likime namuose, nes taip apsaugosime ir save, ir kitus! LKD Valdybos narys Arūnas Bražinskas (Arunas Brazas (video) #LiekuNamuose

2020 m. kovo 27 d.

Dalyvauja Teisingumo ministras Elvinas Jankevičius ir VšĮ „Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties“, kurioje veikia 1808 koronaviruso karštoji linija, direktorius Nerijus Mikelionis (video)

2020 m. kovo 27 d.

Laikykimės nutarimų, kuriuos patvirtino Vyriausybė dėl koronaviruso: kaip išvengti viruso plitimo ir, kaip galime apsisaugoti nuo užsikrėtimo. Likime namuose, nes taip apsaugosime ir save, ir kitus!  (video)